Temabilagor och kalendarium

 • Hej Kristianstad

  är ett nytt koncept i samarbete med Orangea Staden. Konceptet bygger på att lyfta Kristianstad kommun som ett attraktivt utflyktsmål och en attraktiv plats man vill bo och verka på.

  Hus & Hem

  En tidning fullspäckad med intressanta artiklar om hem och trädgård. Här finns lokala hemma hos-reportage, inredningstrender, trädgårdstips, hantverk, renovering och massor av inspiration. Kommer ut en gång på våren i samband med Kristianstads hus & hem-mässa och en på hösten.

  Jag är intresserad av annonsering i Hus & Hem!

  Fotboll bildbilaga

  Strax över 200 ungdomslag och 3000 spelare i Kristianstad, Bromölla, Hässleholm och Östra Göinge kommun är fotograferade och presenteras i vår fotbollsbilaga med namn och bild. Denna tidning får ett stort uppmärksamhetsvärde både från spelarna men även från släkt och vänner. Tag chansen att synas i denna positiva miljö med framtidens konsumenter.

  Heltäckning Kristianstadsbladet

  Kristianstadsbladet kommer att totaltäcka Bromölla, Åhus och Östra Göinge en gång i månaden (54.500 ex) Det betyder att du just den dagen har en unik möjlighet på din hemmaplan!

  Använd din reklambudget smart och boka in dessa datum 2023

  10 februari, 10 mars, 5 april, 12 maj, 9 juni, 25 augusti, 15 september, 27 oktober, 10 november och 15 december

  Jag är intresserad av annonsering!

  Heltäckning Norra Skåne

  Norra Skåne kommer att totaltäcka Hässleholms kommun en gång i månaden (36.000 ex) Det betyder att du just den dagen har en unik möjlighet på din hemmaplan!

  Använd din reklambudget smart och boka in dessa datum 2023:

  24 mars, 28 april, 26 maj, 24 augusti, 29 september, 26 oktober, 24 november och 14 december

  Jag är intresserad av annonsering!