Temabilagor och kalendarium

 • Hej Kristianstad

  Hus & Hem

  En tidning fullspäckad med intressanta artiklar om hem och trädgård. Här finns lokala hemma hos-reportage, inredningstrender, trädgårdstips, hantverk, renovering och massor av inspiration. Kommer ut en gång på våren i samband med Kristianstads hus & hem-mässa.

  Jag är intresserad av annonsering i Hus & Hem!

  Konstrunda

  Varje påsk ger Kristianstadsbladet ut en fullmatad konstbilaga, årets största konsthelg med hundratusentals besökare ute på de skånska vägarna. Det är en tidning som ger kunniga fördjupningar och läckra tips till östra Skånes enorma utbud av utställningar, från Wanås i norr till den konstnärstäta sydkusten. Vår exklusiva konstkarta visar alla aktuella konstrundor i området, med ÖSKG:s som den mest kända och populära, till enskilda konstnärer, totalt brukar vi landa på en bra bit över 300 utställningar. Konstbilagan trycks med en över upplaga på 1.500 ex. som finns bl.a. hos turistbyråer och en del konsthallar.

  Ungdomsidrott bildbilaga

  Sporterna som presenteras är handboll, ishockey, innebandy, gymnastik och basket. Strax över 120 ungdomslag och 2000 spelare i Kristianstad, Bromölla, Hässleholm och Östra Göinge kommun är fotograferade och presenteras i vår idrottsbilaga med namn och bild. Denna tidning får ett stort uppmärksamhetsvärde både från spelarna men även från släkt och vänner. Hur många är vi inte som fortfarande har gulnande urklipp i våra klippalbum som var presenterade i Kristianstadsbladet för både 30 eller 40 år sedan?

  Fotboll bildbilaga

  Strax över 200 ungdomslag och 3000 spelare i Kristianstad, Bromölla, Hässleholm och Östra Göinge kommun är fotograferade och presenteras i vår fotbollsbilaga med namn och bild. Denna tidning får ett stort uppmärksamhetsvärde både från spelarna men även från släkt och vänner. Tag chansen att synas i denna positiva miljö med framtidens konsumenter.

  Heltäckning

  Kristianstadsbladet kommer att totaltäcka Bromölla, Åhus och Östra Göinge en gång i månaden (56.000 ex) Det betyder att du just den dagen har en unik möjlighet på din hemmaplan!

  Använd din reklambudget smart och boka in dessa datum 2021:

  29 januari, 18 februari, 26 februari, 12 mars, 10 april,  7 maj,  11 juni, 30 juli, 27 augusti, 10 september, 29 oktober, 5 november, 10 december, 17 december

  Jag är intresserad av annonsering!