Temabilagor och kalendarium

 • Kristianstad Open

  Kristianstad Open är en nyfiken tidning som kommer 9 gånger per år med livsstilsreportage, trender, mode, mat, shopping, intervjuer och motor. Det som är på gång i Kristianstad är i fokus, både när det gäller texter och annonser.

  Open kommer ej ut juni, juli och augusti.

  Magazine Orange city

  Magazine Orange  är våra nya tidning, som handlar om dem som lever och verkar i city Kristianstad.

  Vi skriver om personerna som verkar och lever i Kristianstadområdet.

  Distribueras till alla brevlådor i Kristianstad, Bromölla, Östra Göinge kommun, totalt 56.000 brevlådor.

  Hus & Hem

  En tidning fullspäckad med intressanta artiklar om hem och trädgård. Här finns lokala hemma hos-reportage, inredningstrender, trädgårdstips, hantverk, renovering och massor av inspiration. Kommer ut en gång på våren i samband med Kristianstads hus & hem-mässa.

  Distribueras till alla brevlådor i Kristianstad, Bromölla, Östra Göinge kommun, totalt 56.000 brevlådor.

  Konstrunda

  Varje påsk ger Kristianstadsbladet ut en fullmatad konstbilaga, årets största konsthelg med hundratusentals besökare ute på de skånska vägarna. Det är en tidning som ger kunniga fördjupningar och läckra tips till östra Skånes enorma utbud av utställningar, från Wanås i norr till den konstnärstäta sydkusten. Vår exklusiva konstkarta visar alla aktuella konstrundor i området, med ÖSKG:s som den mest kända och populära, till enskilda konstnärer, totalt brukar vi landa på en bra bit över 300 utställningar. Konstbilagan trycks med en över upplaga på 1.500 ex. som finns bl.a. hos turistbyråer och en del konsthallar.

  Sommarbilagan

  Lagom till turistsäsongen ger Kristianstadsbladet ut bilagan Sommar med tips på aktiviteter, sevärdheter. Sommar är en ovärderlig guide till smultronställena i vår del av Skåne för tillfälliga besökare.

  Distribueras till alla brevlådor i Kristianstad, Bromölla, Östra Göinge kommun, totalt 56.000 brevlådor.

  Ungdomsidrott bildbilaga

  Sporterna som presenteras är handboll, ishockey, innebandy, gymnastik och basket. Strax över 120 ungdomslag och 2000 spelare i Kristianstad, Bromölla, Hässleholm och Östra Göinge kommun är fotograferade och presenteras i vår idrottsbilaga med namn och bild. Denna tidning får ett stort uppmärksamhetsvärde både från spelarna men även från släkt och vänner. Hur många är vi inte som fortfarande har gulnande urklipp i våra klippalbum som var presenterade i Kristianstadsbladet för både 30 eller 40 år sedan?

  Kristianstad Mat & Dryck

  Mat- och dryck på gator och torg
  13-15 september.

  Spännande, läsvärda och aptitliga reportage kring allt som rör mat & dryck och matfesten i Kristianstad, helt enkelt en smakupplevelse.

  Fotboll bildbilaga

  Strax över 200 ungdomslag och 3000 spelare i Kristianstad, Bromölla, Hässleholm och Östra Göinge kommun är fotograferade och presenteras i vår fotbollsbilaga med namn och bild. Denna tidning får ett stort uppmärksamhetsvärde både från spelarna men även från släkt och vänner. Tag chansen att synas i denna positiva miljö med framtidens konsumenter.

  Lokala editioner

  Kristianstadsbladet kommer att totaltäcka ditt område med en specialanpassad tidning – bara för Bromölla, Åhus samt Östra Göinge. En gång i månaden landar Kb Bromölla, Åhus och Östra Göinge i alla brevlådor här. Det betyder att du just den dagen har en unik möjlighet på din hemmaplan!

  Använd din reklambudget smart och boka in dessa datum:

  12 januari, 9 februari, 9 mars, 6 april, 9 maj, 8 juni, 27 juli, 24 augusti, 7 september, 12 oktober, 9 november och 7 december

  Priser för lokala editioner hittar du under ”Specialplaceringar” på sidan med priser