Temabilagor och kalendarium

 • Hej Kristianstad

  är ett nytt koncept i samarbete med Orangea Staden. Konceptet bygger på att lyfta Kristianstad kommun som ett attraktivt utflyktsmål och en attraktiv plats man vill bo och verka på.

  Hus & Hem

  En tidning fullspäckad med intressanta artiklar om hem och trädgård. Här finns lokala hemma hos-reportage, inredningstrender, trädgårdstips, hantverk, renovering och massor av inspiration. Kommer ut en gång på våren i samband med Kristianstads hus & hem-mässa.

  Jag är intresserad av annonsering i Hus & Hem!

  Fotboll bildbilaga

  Strax över 200 ungdomslag och 3000 spelare i Kristianstad, Bromölla, Hässleholm och Östra Göinge kommun är fotograferade och presenteras i vår fotbollsbilaga med namn och bild. Denna tidning får ett stort uppmärksamhetsvärde både från spelarna men även från släkt och vänner. Tag chansen att synas i denna positiva miljö med framtidens konsumenter.

  Heltäckning Kristianstadsbladet

  Kristianstadsbladet kommer att totaltäcka Bromölla, Åhus och Östra Göinge en gång i månaden (54.500 ex) Det betyder att du just den dagen har en unik möjlighet på din hemmaplan!

  Använd din reklambudget smart och boka in dessa datum 2022:

  28 januari, 25 februari, 11 mars, 13 april,  13 maj,  10 juni, 26 augusti, 9 september, 28 oktober, 11 november, 16 december

  Jag är intresserad av annonsering!

  Heltäckning Norra Skåne

  Norra Skåne kommer att totaltäcka Hässleholms kommun en gång i månaden (36.000 ex) Det betyder att du just den dagen har en unik möjlighet på din hemmaplan!

  Använd din reklambudget smart och boka in dessa datum 2022:

  27 januari, 24 februari, 10 mars, 12 april,  12 maj,  9 juni, 25 augusti, 8 september, 27 oktober, 10 november, 15 december

  Jag är intresserad av annonsering!