Om Kristianstadsbladet och Norra Skåne

Låt oss hjälpa er med marknadsföringen

Vår ambition som lokalt mediehus är att hjälpa er med marknadsföring – oavsett var ni bäst når er målgrupp. Berätta för oss hur ert behov ser ut så hjälper vi er. Utöver våra egna starka nyhetsmedier erbjuder vi SEO, SEM, sociala medier, formgivning, hemsidor, analys, utbildning och marknadsföringsstrategi.

Vi är måna om att vara en trygg och kompetent partner som gör att ni sparar tid och når ut till er marknad med bra resultat. Vi har ett publicistiskt uppdrag och ansvar som vi är mycket stolta över. Att vi samtidigt får hjälpa er företag i regionen att synas och utvecklas är något vi gör med glädje.

 • Så här stor andel kan ni nå i regionen med Kb+NSk

  Räckvidd unika personer som läser våra tidningar och/eller besöker sajten. Samma person räknas bara en gång. Varje unik besökare är oftast aktiv på flera plattformar.

  Källa: Sifo Orvesto 2022. Målgrupp A-region 24 Kristianstad och A-region 25 Hässleholm. Daglig räckvidd print och genomsnittlig veckoräckvidd digitalt.

  Så här stor andel når vi i jämförelse med andra medier i regionen

  Kb+NSk paket: Räckvidd unika personer som läser Kb eller NSk och/eller besöker sajten. Samma person räknas bara en gång. Varje unik besökare är oftast aktiv på flera plattformar.
  Digitalt Kb+NSk: Räckvidd unika personer per vecka. Desktop plus mobil. Samma person räknas bara en gång.
  Print Kb+NSk: Räckvidd unika personer per dag. Samma person räknas bara en gång.

  Källa: Sifo Orvesto 2022. Målgrupp A-region 24 Kristianstad och A-region 25 Hässleholm.

  Kristianstadsbladets och Norra Skånes läsare

   

  Kontakter: Totala summan av läsare av tidningarna och besökare på kristianstadsbladet.se oavsett om det är samma personer.
  Personer: Antal unika personer som läser tidningarna och/eller besöker sajten oavsett var i landet man bor. Samma person räknas bara en gång.
  Print: Antal unika personer per dag som läser vår tidning, oavsett var i landet man bor.
  Digitalt: Gäller kristianstadsbladet.se. Antal unika personer per vecka. Desktop plus mobil. Samma person räknas bara en gång – oavsett var i landet man bor.

  Källa: Sifo Orvesto 2022.

  Hur ser Kb:s tidningsläsare ut?

   Ålder
  Kön
  Boendeform
  Hushållsstorlek
  Sysselsättning

  Hur ser Kb:s webbesökare ut?

   Ålder
  Kön
  Boendeform
  Hushållsstorlek
  Sysselsättning

  Nu når vi fler än någonsin

  Sanningen är att vi nu når fler än någonsin. Detta tack vare att vi har flera kanaler men framförallt för att intresset för god lokal journalistik är fortsatt stort.

  Diagrammet visar den totala summan av läsare av Kristianstadsbladet och Norra Skåne och besökare på kristianstadsbladet.se oavsett om det är samma personer.

  Källa: Sifo Orvesto 2000 och 2022.

  Öka din räckvidd – vi hjälper dig

  Repetition och tillskott är dubbel vinst!

  Med flera införanden och marknadsföring i fler kanaler ger din annons eller kampanj ett större intryck hos mottagaren. Dessutom når du nya läsare med fler införanden och tillskott i flera kanaler.
  Källa: Sifo Orvesto 2022

  Våra långsiktiga ägare

  Vi ingår i mediekoncernen Gota Media som arbetar utifrån en publicistisk värdegrund med stark lokal närvaro. Gota Media ägs av två stiftelser som betonar långsiktighet i ägandet och behovet av fria pressröster.

  Gota Media har möjliggjort partnerskap med exempelvis Google, Viva Media och LinkedIn. Det bidrar till att ni kan vara trygga med oss som en seriös och kunnig mediepartner.

  Vill du veta mer om Gota Media och vilka mediehus som ingår i koncernen?

  Läs mer om Gota Media här.