Temabilagor och kalendarium

 • Kristianstad Open

  Kristianstad Open är en nyfiken tidning som kommer en gång i månaden med livsstilsreportage, trender, mode, mat, shopping, intervjuer och motor. Det som är på gång i Kristianstad är i fokus, både när det gäller texter och annonser.

   

  Lantliv

  Lantliv är våra nya tidning, som handlar om dem som lever och verkar på landet.

  Vi skriver om området från Söderslätt via Österlen till Kristianstads vattenrike och Göingeskogarna. Om dem som brukar jorden, föder upp djur, förädlar råvaran och tänker nytt. Om stora gårdar, vackra hus och småskalighet. Om livet och människorna på landet, helt enkelt. Lantliv kommer som en bilaga med Kristianstadsbladet, Ystads Allehanda och Trelleborgs Allehanda.

  Hus & Hem

  En tidning fullspäckad med intressanta artiklar om hem och trädgård. Här finns lokala hemma hos-reportage, inredningstrender, trädgårdstips, hantverk, renovering och massor av inspiration. Kommer ut en gång på våren i samband med Kristianstads hus & hem-mässa, och en gång på hösten.

  Konstrunda

  Varje påsk ger Kristianstadsbladet ut en fullmatad konstbilaga, årets största konsthelg med hundratusentals besökare ute på de skånska vägarna. Det är en tidning som ger kunniga fördjupningar och läckra tips till östra Skånes enorma utbud av utställningar, från Wanås i norr till den konstnärstäta sydkusten. Vår exklusiva konstkarta visar alla aktuella konstrundor i området, med ÖSKG:s som den mest kända och populära, till enskilda konstnärer, totalt brukar vi landa på en bra bit över 300 utställningar. Konstbilagan trycks med en över upplaga på 5 000 ex. som finns bl.a. hos turistbyråer och en del konsthallar.

  Sommarbilagan

  Lagom till turistsäsongen ger Kristianstadsbladet, tillsammans med sina syskontidningar Ystads Allehanda och Trelleborgs Allehanda, ut bilagan Sommar med tips på aktiviteter, sevärdheter. Sommar är en ovärderlig guide till smultronställena i vår del av Skåne för tillfälliga besökare.

  Ungdomsidrott bildbilaga

  Sporterna som presenteras är handboll, ishockey, innebandy, gymnastik och basket. Strax över 120 ungdomslag och 2000 spelare i Kristianstad, Bromölla, Hässleholm och Östra Göinge kommun är fotograferade och presenteras i vår idrottsbilaga med namn och bild. Denna tidning får ett stort uppmärksamhetsvärde både från spelarna men även från släkt och vänner. Hur många är vi inte som fortfarande har gulnande urklipp i våra klippalbum som var presenterade i Kristianstadsbladet för både 30 eller 40 år sedan?

  Åhusbilaga

  Orten vid havet lockar tusentals badgäster och bollspelare varje sommar. Men Åhus är också en plats där många lever och verkar året runt. I Åhusbladet möter ni några av invånarna, entusiasterna, företagarna, föreningslivet och de roliga historierna. Dessutom tips på matställen och annat du inte får missa. Åhusbladet kommer ut två gånger om året, en gång i början av juli när det drar ihop sig till en stora beachhandbollsfesten och en gång på hösten.

  Fotboll bildbilaga

  Strax över 200 ungdomslag och 3000 spelare i Kristianstad, Bromölla, Hässleholm och Östra Göinge kommun är fotograferade och presenteras i vår fotbollsbilaga med namn och bild. Denna tidning får ett stort uppmärksamhetsvärde både från spelarna men även från släkt och vänner. Tag chansen att synas i denna positiva miljö med framtidens konsumenter.

  Lokala editioner

  Kristianstadsbladet kommer att totaltäcka ditt område med en specialanpassad tidning – bara för Bromölla, Åhus samt Östra Göinge. En gång i månaden landar Kb Bromölla, Åhus och Östra Göinge i alla brevlådor här. Det betyder att du just den dagen har en unik möjlighet på din hemmaplan!

  Använd din reklambudget smart och boka in dessa datum:

  12 januari, 9 februari, 9 mars, 6 april, 11 maj, 8 juni, 13 juli, 10 augusti, 7 september, 12 oktober, 9 november och 7 december

  Priser för lokala editioner hittar du under ”Specialplaceringar” på sidan med priser